Nurmeskoti | Koti keskellä kylää

Asumispalvelut

Perusperiaatteemme

Toiminnan lähtökohtana on, että asiakkaat saavat ystävällistä, kunnioittavaa ja tasapuolista kohtelua ja hyvää hoitoa sekä kokevat olonsa turvalliseksi. Tavoitteisiin pääsemiseksi palveluita tuottaa riittävä, ammattitaitoinen henkilökunta. Toimimme yhteistyössä julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä asiakkaittemme ja heidän läheistensä kanssa

Yksilöllinen suunnitelma

Jotta Nurmeskodin asukas kokisi olonsa turvalliseksi ja itsensä tärkeäksi, teemme asukkaan kanssa tarvittaessa yksilölllisen suunnitelman palveluista tukemaan hänen arkeaan. Asukkaan toimintakyvyn mukaan tarjoamme asukkaillemme ympärivuorokautista hoitoa tai turvapalvelua. Turvapalvelussa asiakas hälyttää yöhoitajan paikalle tarvittaessa. Tavoitteenamme on, että asukas pystyy elämään itsenäistä elämää omassa kodissaan. Asukkaillamme on mahdollista saada henkilökohtaisen hoivan lisäksi tukea tavallisissa arjen askareissa esimerkiksi siivouksen ja aterioiden muodossa sekä lääkehuollossa.

Tukipalvelut

Kotipalvelun tehtävänä on tukea Nurmeskodin asukkaita heidän arjessaan. Jokaiselle asukkaalle tehtävä yksilöllinen palvelukokonaisuus voi sisältää apua esimerkiksi siivouksessa tai peseytymisessä. Kotipalveluun kuuluu myös turvapalvelu eli mahdollisuus hälyttää itselleen tarvittaessa yöhoitoa.

Yhteisöllinen palveluasuminen

Asukkaille, jotka tarvitsevat jo paljon hoivaa ja huolenpitoa, mutta eivät tarvitse vielä yöaikaista hoivaa ja huolenpitoa. Yhteisöllisen asumisen asiakkailla on käytössä hyvinvointialueen myöntämä palveluseteli hoitoon ja hoivaan.

Ympärivuorokautinen palveluasuminen

Nurmeskotiin voivat muuttaa myös henkilöt, jotka vaativat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa esimerkiksi vaikean muistisairauden takia. Ympärivuorokautisen palveluasumisen asukkaalla on Nurmeskodin henkilökunnan tuki saatavilla ympäri vuorokauden. Asukasta autetaan arjen askareissa ja hän saa tarvitsemaansa hoitoa omaan asuntoonsa Nurmeskodissa. Ympärivuorokautisen palveluasumisen asiakkailla on käytössä hyvinvointialueen myöntämä palveluseteli hoitoon ja hoivaan.

Asumispalvelut

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja keskustelemme kanssanne ajatuksistanne, joita mieleenne tulee koski se sitten asukkaaksi tulemista tai haluasi päästä työskentelemään Nurmeskotiin.

Omavalvontasuunnitelma