"On lottovoitto, kun pääsee tänne"

Nurmeskodissa asuminen on samanlaista kuin perinteisissä vuokra-asunnoissa - suurin ero on siinä, että tarvitsemasi tuki on lähellä ympäri vuorokauden.Tarjoamme vanhuksille ja pitkäaikaissairaille koteja Porokylän keskustasta läheltä ystäviä ja palveluita. 

Yksin tai yhdessä

Nurmeskotiin voi muuttaa yksin tai yhdessä puolison kanssa. Asukkaiden luona saa tulla käymään milloin tahansa ja heidän luonaan yöpyminen onnistuu myös. Meille on tärkeää, että läheisten on helppoa tulla käymään asukkaiden luona.

Erilaisia koteja

Asunnot ovat mukavan kokoisia 25-63 neliön huoneistoja, joita on yhteensä 59. Jokaisessa asunnossa on oma keittiö ja kylpyhuone. Lisäksi asukkailla on käytössään yhteisiä oleskelutiloja ja kuntosali.

Tekemistä arkeen

Nurmeskodilla asukkailla on mahdollisuus osallistua viriketoimintaan Ystävänpysäkillä, yhteisissä tiloissa ja omassa kodissaan. Viriketoiminnassa tärkeintä on se, että asukkaat saavat tehdä itselleen mieleisiä asioita muiden kanssa oman kunnon mukaan.


Asunnon hakeminen

Hae asuntoa Nurmeskodista täyttämällä hakemuslomakkeen, jonka saat alla olevan painikkeen kautta tai Nurmeskodin toimistosta.

Jos tarvitset palvelusetelillä tuettuja hoitopalveluita, asunnon hakeminen tapahtuu Siun Soten palveluohjaajan kautta.

Hyväksyessään asumisen ehdot ja ottaessaan tarjotun asunnon vastaan, asukas tekee vuokrasopimuksen Nurmeskodin kanssa. Uusi koti sisustetaan omilla huonekaluilla ja sinne otetaan mukaan omat vaatteet sekä muut henkilökohtaiset tarvikkeet.